Din webshop til personlige gaver

Kontakt os

Adresse Gifties ApS
Stendalvej 8
8620 Kjellerup
E-mail

Telefon
kontakt@gifties.dk

+45 
24 63 22 21 kl. 10.30 -15.30 man-fre (- helligd.)Butikkens åbningstider online: Åben døgnet rundt, alle årets 365 dage.

Kundeservice er tilgængelig på mail, og på telefon fra kl. 9.30 til 14.00 mandag, onsdag og fredag (undtagen helligdage).
 

Hvis telefonen er optaget, kan du lægge en besked med navn og telefonnummer, så ringer vi tilbage tilbage til dig, så hurtigt det er muligt! Vi mener god service er ikke et spørgsmål om at give kunderne det, de forventer. God service er det, man giver ud over det, kunden forventer. God kundeservice er meget vigtigt for os. Det er meget simpelt: God service er god forretning. Vi tror god service er en af de vigtigste discipliner i en e-butik. Vores bedste anbefaling er tilfredse kunder. Vi ved, at det er kunden, der ”betaler vores løn”, og kunden bliver behandlet herefter. 

  • Vi sidder klar til at hjælpe dig for at sikre, at du får den bedste mulige handels-oplevelse.
  • Altid 2 ugers fuld returret og pengene tilbage. Du betaler selv returportoen.
  • Vi betaler betalingskort-gebyret for dig. Den eksplosive vækst i nethandlen giver penge i kassen hos Nets. Det koster nemlig et gebyr, hver gang du bruger betalingskortet på nettet.
  • Se anmeldelser af Gifties på Trustpilot. Trustpilot giver vores kunder en øget tryghed i forbindelse køb på nettet. Vi bruger løbende den feedback vi får fra kunderne til hele tiden at forbedre os og udvikle vores webshop og kundeservice.

Er du dansker i udlandet og har personer du holder af hjemme i Danmark? Via Gifties kan du som dansker i udlandet sende julegaver, fødselsdagsgaver og andre gaver direkte til din modtager i Danmark. Du bestiller bare online i shoppen, og skriver navn og adresse på modtageren her i Danmark.

    Hvad leder du efter?

    Din kurv