Gaver med omtanke

Her får du svaret på, hvor du køber helium til balloner

Her får du svaret på, hvor du køber helium til balloner

Helium er det grundstof, der får ballonerne til at svæve. Men spørgsmålet er, hvor køber man Helium til balloner? Ja, til de folieballoner der er formet som en dinosaur, prinsesse m.v,  den svævende reklame ballon fra familierestauranten og de eksklusive bryllupsballoner?

Her køber du Helium til balloner

Du kan både købe Helium på internettet og i nogle specifikke butikker rundt om i Danmark.

Her på siden sælger vi Helium i mange forskellige størrelser. Du kan findes vores udvalg her.

Det er lidt forskelligt fra webshop til webshop, hvilket udvalg af Helium tanke de har. Fælles for dem, er at de sælger store tanke, som kan fylde 50-75 latexballoner.

Her hos os, kan du eksempelvis købe små Helium tanke, som kan fylde fra 14 til 29 latexballoner. Dette er supersmart i forhold til børnefødselsdagen eller til de små fester, hvor man ikke behøver så mange svævende balloner. Leveringstiden, når du bestiller online er typisk 1- 2 hverdage.

Står du og skal bruge Helium I DAG, sælger Bilka de samme Helium tanke, dog til en lidt højere pris end den du får online.

Fysiske butikker som sælger Helium:

  • gifties.dk
  • Pegani i Horsens
  • Festbutikken på Frederiksberg i København
  • Specialbutikken i Holstebro
  • Bilka i hele landet
  • Webshoppen i Kjellerup

OBS – Dette skal du være opmærksom på

Når du skal ud og købe Helium til balloner, skal du være særligt opmærksom på 3 ting!

  1. Er de balloner du gerne vil fylde med Helium egnet til det? Hvis ballonerne kun er velegnet til almindelig luft, vil de gå i stykker eller ikke svæve, når du fylder dem med Helium.
  2. Læs på Helium produktet om det er 99,999999 procent rent. Nogle virksomheder blander Helium og ilt, og derfor kan svævetiden på ballonerne være kort.
  3. Hver Helium tank har et bestemt antal liter og bars tryk og det ganget sammen, giver mængden af ballongas. For eksempel, så sælger vi 110 liter Helium ballongas. Tanken indeholder 1 liter Helium med et tryk på 110 bar (1x110), hvilket giver 110 liter Helium ballongas. Det er vigtigt at være opmærksom på denne udregning, da nogle butikker skriver ”Køb 1 liter Helium” eller ”Køb 110 liter Helium”. Det kan være samme produkt!

Nu ved, hvor du kan købe Helium online og i fysiske butikker samt, hvad du særligt skal være opmærksom på, når du handler grundstoffet!

God fornøjelse med Helium ballonerne!

Hvad leder du efter?

Din kurv