Din webshop til personlige gaver

Helium til balloner

Helium til balloner

Helium er et grundstof, som er lugtfrit, smagsløst og farveløst. Grundstoffet er en ubrændbar gasart, og det næstlettelse i det periodiske system.

Helium får balloner til at svæve, og som andre måske har erfaret, så kan din stemme også forvandles sig til en musestemme. Sundhedsstyrelsen og os, som forhandlere af Helium fraråder al inhalering. Det er yderst sundhedsskadeligt, da du kan få kvalme, føle dig utilpas og i værste tilfælde besvime.

Helium og Helium ballongas

Du vil opleve, at du i din søgning efter Helium til balloner, støder på et vist antal liter Helium. Måske, vil du i nogle tilfælde stoppe op, og undre dig lidt over prisforskellen på antal liter Helium. Nogle forhandlere skriver, at de for eksempel sælger 1 liter Helium, mens andre skriver 110 l. Helium. Det er faktisk den samme mængde Helium - ja og hvorfor så det?

På Helium flasken står der 1 liter Helium med et tryk på 110 bar. For at udregne mængde af Helium ballongas skal du gange liter Helium med antal tryk i bar. Altså Antal liter Helium X Antal tryk i bar = antal liter ballongas. Når vi skriver, at vi sælger 110 l. Helium ballongas, så har vi udregnet det sådan: 1 x 110 = 110 l. Helium ballongas.

Det giver langt mere mening, at reklamere med Helium ballongas (110 l.), da det er nemmere at finde ud af, hvor meget Helium, der skal i de forskellige typer balloner. For eksempel skal en latexballon på 9 tommer have 8 l. Helium ballongas. Hvis der kun reklameres med 1 liter Helium, kan det få dig til at tro, at der skal 8 flasker til èn ballon. Derudover, skal du som køber være opmærksom på, om Helium flasken udelukkende indeholder Helium eller om den er blandet med ilt. Er den blandet med ilt, svæver ballonerne ikke særlig længe.

Alle vores Helium produkter er fyldte med 99,99999 % rent Helium, og dermed det reneste du kan få på markedet!

Balloner

Det er ikke alle balloner, der er egnet til Helium. Derfor er det vigtigt, at læse om de balloner du har købt eller overvejer at købe. Der er nemlig kæmpe forskel på størrelsen af balloner samt materiale. Vi sælger både latexballoner og folieballoner. De er på forskellige tommer og centimeter, og skal derfor bruge vidt forskellige mængder Helium ballongas.

Se en oversigt over den mængde Helium vores mest solgte balloner skal have:

Latexballoner på 9 tommer = 8 l. Hellium ballongas
LED latexballoner på 11 tommer = 15 l. Helium ballongas

Folieballoner på 18 tommer = 16 l. Helium ballongas
Talballoner i folie på 100 cm = 60 l. Helium ballongas


Her kan du se vores udvalg af balloner: Balloner

Svævetid
Latexballonerne svæver i 6-7 timer, dog svæver LED ballonerne kortere tid, da den er tungere på grund af lyset. Folieballonerne svæver ca. i 3 dage.

Hvad leder du efter?

Din kurv