Gaver med omtanke

Små søde gaver til ham

Små søde gaver til ham
At give gaver er en dejlig ting. Det er noget vi alle i et eller andet omfang gør, og det spreder glæde hos både gavegiveren og modtageren. Vi hjælper dig derfor med at finde lidt inspiration og giver dig konkrete bud på til små søde gaver til ham. Du finder gaver at give og gaveidéer til enhver type, og vi holder os ikke tilbage. Du finder både enkelte søde gaver, men også små søde gaver til ham, med personlig gravering, som han helt sikkert ikke ejer i forvejen og gør din gave både unik og betydningsfuld i et helt andet omfang.


Find små søde gaver til ham, uanset hvilken type han er

At give en gave, behøver ikke at have en særlig anledning som fødselsdag, jul eller andre mærkedage, de kan også gives som et tegn på kærlighed, eller blot som en kærlig og betænksom tanke.


Ham som elsker sport

Når der skal findes små søde gaver til ham, kan det være en god ide og tænke på og lade sig inspirere af, hvad han godt kan lide at bruge sin fritid på. Spiller han f.eks. golf, kan der gives en særlig golfbold, overtræk til køller, en kasket eller måske en golf pitchfork med en personlig indgravering. Der kan købes mange søde små gaver til ham for under 300 kr. Du kan finde lidt mere inspiration her.
Elsker han derimod svømning, cykling eller fodbold kunne en sød lille gave være et par dykkerbriller eller en badehat, cykelbriller eller et par handsker, eller et par lækre fodboldstrømper eller en boldpumpe.


Den moderne mand

Er ham, som skal have en lille gave, en slipsefyr som elsker at gå i jakkesæt, bære slips og et par pæne bukser? Så vil et nyt slips måske være et hit. Nogle ting kan man aldrig få for mange af, hverken skjorter eller slips.
Man kan efterhånden slippe billigt for en pæn skjorte eller et slips. Det kan også være assessoreis til slips eller skjorten som vil være et hit. Det kan f.eks. være en slipsenål med personlig indgravering eller initialer, eller måske manchet knapper med et personligt touch til en pæn skjorte.
Tænker vi ud af boksen og kigger på noget af det mere utraditionelle, kunne det også være et par nye snørebånd til de pæne spidse sko, læderfedt eller lædersæbe til skoene.


Det utraditionelle bud

Når du vil finde små søde gaver til ham, er der nogle valg som er oplagte, men hvorfor ikke også overveje nogle lidt mere utraditionelle, unikke og specielle gaver til ham?
Det kunne f.eks. være en oplukker, som repræsenterer hvem han er som type. Er han typen som er på farten og godt kan lide en god øl med vennerne eller i sportsklubben, kunne en nølgeringsoplukker være oplagt.
Er han i stedet typen, som elsker poker, gambling eller måske trylleri, kunne en oplukker formet som et spillekort også være en sød lille gave. På oplukkeren kan der skrives en lille personlig hilsen til modtageren.
Er det i stedet en klassisk mand, der elsker rene linjer som skal have en lille sød gave, kan en pæn, enkel og stilfuld oplukker måske være den helt rigtige gave til ham. På oplukkeren kan der skrives en lille personlig tekst.
Et sidste forslag kunne også være et lommeur. Vi kender næsten alle til lommeuret, men ser det efterhånden sjældent blive brugt. Dog ser vi tendenser i dag, hvor de ting som var meget moderne og populære i f.eks. 90'erne er vendt tilbage og blevet "in" igen. Så hvorfor skulle lommeuret ikke også have en chance for at vende tilbage? På lommeuret kan der skrives en personlig tekst, navn, erklæring eller initialer. 


Brug for mere inspiration?

Har du brug for mere inspiration til at finde de helt perfekte små søde gaver til ham, hende eller dem? Så følg med på bloggen, hvor vi giver vores bud på gode og personlige gaver til hvem end du har kært, eller se vores små søde gaver til ham her, alle gaver graveres med personlig tekst og afsendes som du ønsker det.

Hvad leder du efter?

Din kurv