Gaver med omtanke

Små gaver til hende

Små gaver til hende
Det er ikke kun store, dyre og eksklusive gaver, der betyder noget. Faktisk, så er små gaver til hende lige så betydningsfulde. Det er ikke prisen, der gør det - det er tanken og kærligheden bag!


2 former for små gaver til hende

Her finder du 2 rigtig gode gavevariationer, som begge er meget personlige! Variation nummer 1 er den kreative gave, og nummer 2 er en gave med personlig indgravering!


Den kreative gave

Sådan en gave er så dejlig, da den både kan være håndlavet eller yderst kærlig i form af personlig håndskrift. Der er virkelig tænkt på hende mens gaven blev lavet, og det vil betyde meget for modtageren!

Få her nogle kreative ideer til små gaver til hende:
  • Du kan selv lave en personlig håndskrevet note i. Det kræver en lille glas flaske med låg, lidt strandsand, rustikt papir og en snor/garn/bånd. På papiret skriver du det du har på hjerte. Ruller det sammen, binder snoren i og putter den i flasken, hvor du tilsidst sætter låget på.
  • Finde en stor flad flot sten, hvor der er plads til skrift og lime små ting på. Her kan du også male og kreere med diverse pynt.
  • Tage forbi genbrugsbutikken og købe en smuk retro vase, som du fylder op med blomster.
  • Find et godt billede af jer 2 sammen, og sæt det i en ramme, som du kan dekorere.
Små gaver til hende behøver som sagt ikke koste penge, men idet, der er lagt tid og kreation i det, så er det lig kærlighed.


Gaven med personlig indgravering

Er du ikke den kreative type, som kaster sig ud i hjemmelavede gaver, så fortvivl ikke. Her får du nogle rigtig gode ideer til små gaver til hende, som koster lidt, men som er yderst personlige og brugbare: Når man åbner en gaveæske, og ser en smuk ting med sit navn graveret på, så får man straks følelsen af ejerskab og stor glæde.
Uanset hvilke typer af små gaver til hende du vælger, så kan du på ingen måde gå fejl i byen, af de 2 ovennævnte forslag  - de er kærlige, personlige og smukke!

Hvad leder du efter?

Din kurv