Gaver med omtanke

Skøre gaver med kærlighed

Skøre gaver med kærlighed
Hvad er skøre gaver? Er skøre gaver for alle mennesker, og skal man have situationsfornemmelse, når de skal købes og gives? Svarene på spørgsmålene finder du nedenfor. Du kan også se ideer til skøre gaver.


Hvad er en skør gave?

En skør gave kan betegnes som en brugbare ting, der er udformet på en anderledes måde end den normalt skulle. Et eksempel er noget så enkelt, som en toiletbørste. Vi kender alle sammen den traditionelle børste, som står i en krukke, potte eller lignende ved siden af toilettet. Den er typisk hvid eller sort i farven.
Nu gøres toiletbørsten til en skør gave, idet den nu er formet som en pistol i toppen. Det vil sige, at der hvor du hiver børsten op af krukken, tager du nu fat i en pistol med langt sigte og så sidder børsten i den anden ende. Pistolen og børsten er rød og krukken er sort. Nu renser du ikke længere dit toilet på den kedelige facon, men på en sjov og skør måde.


Er skøre gaver for alle mennesker?

De skøre gaver behøver på ingen måde, at være dyre, men valgt med humor og kærlighed. Den skøre gave kan også gives som en symbolsk gave. Det skal forstås sådan, at du gerne vil give en lille ting til en, som har været sød. Egentlig skal han/hun slet ikke have noget, men du vil gerne give en lille symbolsk ting, som tak for venligheden.
De skøre gaver skal vælges med omhu og omtanke, da det ikke er alle, som forstår humoren bag intentionen. Det er ikke sikkert, at give en sparegris med citatet ”Spar op din gris”, er aktuel til en enlig mor uden de helt store penge på lommen. Tænk skørt med kærlighed, er de rette ord i denne kontekst!


Gaveideer

Der findes et hav af forskellige skøre gaver til både ham og hende. Her får du et par ideer, som egner sig til hende den søde, og ham den sjove!

Til hende:
 • Stress kugler, som kan sidde fast på bagsiden af bordplanen. Stress kugler er ikke bare kugler, men formet som mandens pung med testikler
 • Rengøringstøfler, hvor der under bunden sidder en gulvvaskeklud
 • Badebalje til voksne
 • Et havfrue tæppe, som hun kravler ned i, og som har svømmehalen i enden

Til ham:
 • Elektrisk slipsebøjle
 • Sæbetud, som sidder fast på væggen. Det ligner dermed, at du presser snot ud af næsen, når du vil tage sæbe.
 • Toiletklaver, hvor du kan slippe med fødderne, mens du sidder på toilettet.
 • Bluetooth stegetermometer
I relation til de skøre gaver, kan du også pynte op med skøre ideer til højtider eller andre begivenheder. Disse små ideer kan også sagtens bruges som små gaveideer:
 • Pynt en flamingo på halvanden meter med lyskæde og pynt, og brug den eventuelt som juletræ
 • Læg en brun plastik lort på badeværelsesgulvet ved siden af toilettet
 • Pynt dit hjem med alverdens oppustelige ting. For eksempel fodlænke, gangstativ, driks holdere m.v.
Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du er på udkig efter skøre gaver til ham eller hende. Du skal blot have i mente, at gavemodtageren skal have gaven med kærlighed.

Hvad leder du efter?

Din kurv