Din webshop til personlige gaver

Personlige gaver til ham

Personlige gaver til ham

Kærlighed, Maskulinitet, Personlighed

Kan vi tale om en ny betegnelse her – den såkaldte KMP betegnelse, når det gælder personlige gaver til ham!?! Altså, KMP (kærlighed, maskulinitet og personlighed) skal være tilstede i den mandlige gave.


K for Kærlighed

Der skal være masser af kærlighed tilstede i gaven, og det opnår du ved, at du et øjeblik sætter dig i din mands sted. Hvad elsker han… Er det øl, golf, fodbold, vandretur, musik, tegneserier, penge – hvad er din mands interesser? Når du har fundet lige præcis den ting, så tænk på, hvordan du får gjort den personlig, så gaven bliver unik (se P).

Hermed føler din mand sig set af dig, og han bliver bekræftet i, at du kender ham godt!


M for maskulinitet

Mænd vil have gaver de stolt kan vise frem til gutterne. En hjerteæske kommer til at ligge i skuffen, hvorimod en lommelærke bliver vist frem og brugt til diverse arrangementer.

Din mand føler sig accepteret som mand!


P for personlig

Gaven skal være personlig, så din mand kan se, at den kun er til ham og eksempelvis ikke naboen. Dette kan nemt gøres ved at gravere en kærlig tekst i gaven.

Din mand føler sig dermed elsket!


3 Gaveideer med elegance og med KMP

Er din mandlige gavemodtager vild med kolde specialøl, så forærer ham hans egen personlige oplukker. Det skal naturligvis ikke være hvilken som helst oplukker, for den skal have det helt særlige twist af kærlighed og personlighed. Vi sælger flotte oplukkere i stål, hvor vi graverer din ønskede tekst på den. Oplukkeren pakkes i en gaveæske, så den lige er til at give i gave.

KMP:

  • K: Du ved, at han nyder specialøl, hvorfor du møder ham i den nydelse og giver ham en oplukker.
  • M: Du giver ham en god stabil oplukker i stål, som har et enkelt og robust look.
  • P: Oplukkeren graveres med en personlig tekst, som kun kan være til ham. For eksempel ”Skål min dejlige Hans” eller ”Fordi jeg elsker dig Carsten”. Navnet på din mand gør gaven helt unik. Det kan også være han har et særligt kælenavn!

Lommelærken

Hvis din mand er vild med øl, er han måske også rigtig glad for whisky eller cognac? I så fald vil en lommelærke med personlig indgravering være et hit.

KMP:

  • K: Du møder ham igen i sin lyst til whisky, og pakker drinken ind i en lækker og stilfuld lommelærke.
  • M: Det er maskulint at have tage en lommelærke frem fra brystlommen eller computertasken.
  • P: Få lommelærken graveret med din mands navn, og eventuelt en titel. For eksempel, Direktør Madsen, Fugleeksperten Bo Jensen eller en sætning som ”En slurk til halsen! God jagt, min egen bukkebruse”!

Pengeclips med gravering

Måske kan du huske, at din far i tidernes morgen, gik rundt med sin tegnebog i baglommen? Tegnebogen var baldeformet og blev hurtig slidt. Den tid er slut nu. Nu bruger mænd små punge eller pengeclips! Giv din mand en fin pengeclips med en kærlig gravering.

KMP

  • K: En pengeclips er en god lille gave, hvis du for eksempel ved, at han har sedler der bare ligger i skuffen eller i handskerummet i bilen eller tit går rundt med læse sedler i lommen.
  • M: Det er stilfuldt og mandigt, at trække pengesedler op ad lommen, som er omsluttet af en pengeclips.
  • P: Sæt prikken over i'et og få indgraveret på clipsen. For eksempel, "My money", mandens navn.

Afslutningvis, kan det siges meget kort. Personlige gaver til ham bliver personlige i det øjeblik, at du 1.sætter dig i hans sted og tænker på hans ønsker, 2. Husker på, at han er mand og 3. Gaven skal graveres med personlig tekst!

 

Hvad leder du efter?

Din kurv