Din webshop til personlige gaver

Kærlige gaveideer til mormor

Kærlige gaveideer til mormor
Gaver til mormor

Mormor er noget ganske særligt, det ved de fleste. For mig hænger nogle af mine bedste barndomsminder tæt sammen med min mormor. Jeg tilbragte utroligt meget tid sammen med hende, og hun var min ganske særlige allierede. Hende kunne jeg snakke med om alt, og hvor har vi dog tilbragt mange timer med at sludre over småkager. Til jul lavede vi konfekt, jeg tilbragte ferier hos hende, vi fodrede ænder sammen, og ofte sad vi bare sammen, mens hun fortalte om sit lange, spændende liv, og jeg lyttede med stor interesse. Hun lærte mig i høj grad, hvordan jeg gerne ville være, når jeg blev stor, og derfor skal en mormor også have ganske særlige gaver, synes jeg. Min egen er ikke længere iblandt os desværre, men her er nogle ting, jeg ville give hende, hvis jeg kunne.

For alle de kager, vi har bagt sammen, så er disse gaveideer til mormor gode

En stor del af min barndom foregik i min mormors køkken. Hun lærte mig, hvordan brød får en god krumme, og jeg er på grund af hende blevet familiens bager. På grund af min mormor har jeg stor interesse for bagning, og jeg er i familien kendt som hende, der er bedst til at bage. Da min kusines kæreste skulle møde familien første gang, havde hun også sagt til ham, at han godt kunne glæde sig til kagen, for den lavede jeg. Jeg skænker derfor altid min mormor en kærlig tanke, når jeg står med mel og æg i køkkenet. Jeg kan forstå på mine veninder, at de også tænker på deres mormor i forbindelse med kager og brød, og derfor tænker jeg, at bagesættene fra Lisbeth Dahl, som føres på romantiske-gaver.dk, er perfekte gaver til enhver mormor.

Det er også en oplagt lejlighed til at få noget kvalitetstid med hende. Pak fx et ”cup cake”-sæt ind, skriv evt. nogle spændende ”cup cake”-opskrifter ned i en notesbog fra Lisbeth Dahl, som også sælges på romantiske-gaver.dk, og sig til din mormor, at det er til en mormor/barnebarns-dag, hvor I bare skal hygge, jer to – som I plejede, før du blev voksen og fik travlt med dit eget liv. Det er jeg sikker på, I begge vil elske. Har du børn, er det perfekt at tage dem med også, så de også kan opleve, den særlige oplevelse det er at bage med din mormor – det vil mormor garanteret også elske.

Gaveideer, som passer til alle de blomster, vi har passet og plukket sammen

Min mormor var kendt for sine meget grønne tommelfingre. Der var ikke den plante, hun ikke kunne vække tilbage til livet. Jeg har set mange planter komme under hendes kærlige pleje og tænkt, at det var noget optimistisk at tro, de ville blive pæne igen, men for det meste lykkedes det for hende. Hun elskede blomster meget højt, og man trådte altid i en duft af roser og andre blomster, når man åbnede døren til hendes hjem. Der var blomsterfyldte vaser og krukker på alle vandrette flader, og hun fik en så stor glæde ud af blomsterne, at jeg, hvis det var muligt, ville give hende en vase med hendes yndlingsblomster så tit som muligt. På romantiske-gaver.dk har vi også et bredt udvalg af vaser, og det er helt sikkert her, jeg ville kigge. Måske din mormor vil blive lige så glad for sådan en gave som min? Her er der et udvalg af Anne black vaser. Du kan også købe en forgyldt rose til hende, som symbol på din kærlighed til hende.

Gaveideer til mormor, som står for alt det i har og har haft sammen

Selvfølgelig har et besøg hos mormor også budt på slik og chokolade, kram og kærlighed. Jeg ville derfor også forsøge at give noget tilbage i dag. Hos romantiske-gaver.dk fører vi en masse produkter, der gør det muligt. Vi sælger både specielle kvalitetschokolader, bolcher (er din mormor også sådan én, der altid har bolcher på sig?) Men også en figur af en kvinde, der krammer et lille barn er en oplagt gave til mormor. Jeg tænkte med det samme på min egen mormor, da jeg så figuren, og jeg er sikker på, hun ville have elsket den. Især hvis jeg havde fortalt hende, hvordan den mindede mig om alle hendes kram, da jeg var barn. Den ville sikkert have fået ærespladsen i vindueskarmen ved siden af figuren til minde om hendes egen mormor og morfar. Du kan på romantiske-gaver.dk ses udvalget af Circle of love figurer samt willow tree figurer. Der er særligt en fra Willow Tree, som hedder With love, som er en engel, der holder et hjerte.

Som et barnebarn uden mormor, vil jeg bare opfordre dig til at nyde hende, mens du har hende. Det gør sig i øvrigt gældende med alle du elsker. Nyd dem, mens du kan, og fortæl dem hvad du føler for dem, så tit det er muligt. Dem vi elsker, er det vigtigste vi støder på i vores korte levetid, og det skal vi huske at sætte en ære i at fejre.

 

Hvad leder du efter?

Din kurv