Gaver med omtanke

Hvilke gaver skal jeg give til min mor?

Hvilke gaver skal jeg give til min mor?

En mor bliver altid rørt og så glad for at få en gave af sit barn. Så er det sådan set ligegyldig om det er en papirklips eller en kæmpe stor gave, som har kostet mange penge. Det er det, at du har tænkt på hende og gerne vil vise, hvor meget du holder af hende.

Der er egentlig ikke så store krav til, hvilke gaver du præcis skal vælge, da en mor som sagt bliver glad for det meste. Dog er det vigtigt, at tænke på, hvilken type kvinde hun er. Er hun den aktive motions kvinde, den strikkende, natur og dyrevenlige, rejsende, blomster elskende eller den huslige? Skænk lige din mors interesser en tanke og vælg så en gave, som passer hende. Det er ikke så sjovt, at give en katte figur, hvis hun har angst for katte eller hundrede røde roser, hvis hun har allergi. Selvom mødre bliver glade for mange ting, så kan visse ting skuffe.

Jeg langer mange dejlige gaver til mødre over disken hver dag, så jeg vil hjælpe dig lidt på vej og give dig nogle helt konkrete gaveideer, som du kan købe lige her og nu.

Den hjertevarme gave

Her bliver der skruet op for kærligheden og symboler på kærligheden mellem mor og datter eller søn. Det jeg sælger mest af til mødre er vores populære Circle of love figurer. Her har jeg 3 figurer, som jeg vil anbefale til mødre. Det er Mothers love, Cherished and loved, Thank you from the heart. Figurene udtrykker din taknemmelighed og kærlighed for din mor. De er alle 3 i hvid porcelæn og er yderst smukke i reolen.

Til figuren skal du vedlægge en kærlighedspin, som er en nål til at sætte på trøjen. Her kan du vælge en nål med en svane eller rose. Nålen er i 24 karat guld og der medfølger et lille kort, hvor der står: Verdens bedste mor.

Tilslut skriver du et kort, hvor du fortæller, hvorfor hun skal forkæles eller hvad der gør hende til verdens bedste mor. Jeg pakker selvfølgelig gaverne smukt ind og skriver også gerne din tekst i et kort. Ønsker du at jeg skal sende gaverne til din mor, klarer jeg også den uden problemer – det vil bare være en fornøjelse, at skulle være med til at glæde din mor.

Gaven til haven

Hvis din mor er efterlønner eller pensionist og samtidig har en lille eller stor have, så passer denne gave perfekt til hende. Det er en flettet gavekurv fyldt med et fuglehus med bliktag, en hjerteformet æbleholder til fuglene, en lille zinkdåse til krydderurter, en metal lysestage med skuffe og en patentflaske med porcelænslåg, som for eksempel kan indeholde nypresset saft.

Til kurven skriver du et sødt kort til din mor, hvor du fortæller, hvorfor hun skal forkæles med denne kurv. Jeg skriver gerne din tekst ind i kortet og sender det og kurven direkte til hendes adresse.

Hvad leder du efter?

Din kurv