Din webshop til personlige gaver

Hvad er gode gaveideer til et bryllup?

Hvad er gode gaveideer til et bryllup?

Her finder du gode gaveideer til bryllup. Et bryllup er udtryk for en dyb og inderlig samhørighed, som man håber varer for evigt. Derfor skal gaverne også have en dybere mening. Det må godt være nogle, parret kan kigge på hver dag eller ved særlige lejligheder, og tænke på den kærlighed de deler, og mindes den specielle dag, hvor de sagde, at de valgte hinanden, foran hele verden. Gaverne kan dog også være nogle, der er med til at bringe dem tættere sammen som par. Jeg deler her mine bedste forslag til meningsfulde, romantiske gaver til brudeparret.

Figuren, der siger det hele

Hos romantiske-gaver.dk har vi valgt at føre en lang række af søde og ofte romantiske figurer, som passer perfekt til bryllupper. Jeg vil opfordre dig til at gennemse udvalget, og finde den figur du synes, minder dig mest om ægteparret. På et specielt, vedlagt kort kan du så kort beskrive dine tanker. Fx kan et kort lyde:

”Kvinden der løftes af manden minder mig om, hvordan I altid er gode til at hjælpe hinanden. Falder den ene, er den anden der til at samle op og hjælpe. Det er smukt, og noget jeg synes, den her figur udtrykker bedre end jeg kan.”

Vejen til nogens hjerte går gennem maven

Jeg tror fuldt og fast på, at et hjem, hvor man spiser godt (og sammen,) er et gladere hjem. I mit barndomshjem var middagsbordet, hvor vi fandt sammen efter en hård dag på arbejde, i skole, og hvor vi ellers havde præsteret hele dagen, stedet, hvor vi genfandt hinanden. Her delte vi dagens oplevelser og tanker, snakkede og grinede. Her blev selv en kedelig kødbolle til et fantastisk måltid, og måske er det derfor, jeg aldrig selv helt har kunnet ramme smagen, selvom jeg har brugt min mors opskrift. Det var samværet og kærligheden, der var den sidste ingrediens.

For at give parret de bedste forudsætninger for den gode mad, kunne man måske overveje at forære dem ekstra godt værktøj til fremstillingen. Hos romantiske-gaver.dk fører vi en lang række forskellige køkkenartikler – bestik og grillbestik. Disse naturligvis af gode, velkendte mærker.

Læg evt. din gave i en æske og vedlæg et kort, hvorpå du skriver, at du håber, værktøjet vil kunne bistå dem igennem et liv af gode, kærlige måltider.

Sexlivet skal også vedligeholdes

En vigtig forudsætning for et velfungerende ægteskab er et godt sexliv, har jeg altid hørt. Hvad der gør et sexliv godt, må jo være op til den enkelte at vurdere, men hos romantiske-gaver.dk gør vi vores for at inspirere. Vi fører derfor en lang række forskellige inspirationsværktøjer som erotiske spil, kama sutra-sæt, massagesæt og andet, skabt, for at bringe par tættere sammen.

Jeg foreslår ikke, naturligvis, at du pakker et erotisk spil pænt ind, og lægger det på gavebordet sammen med alle de andre gaver. Der kræves selvfølgelig noget indføling. Ved du, at parret kan håndtere det, kan det være et sjovt indslag at placere den erotiske gave på gavebordet, men er de lidt mere blufærdige, bør du nok for det første overveje, om en erotisk gave overhovedet er en god idé, og dernæst levere den med den finesse, du føler nødvendig. Måske skal den overleveres i enrum, måske kun til den ene del af parret? Du ved det bedst, men jeg er sikker på, at de fleste vil kunne se det rare ved lidt inspiration i soveværelset.

Når alt kommer til alt, skal de til at indlede et helt liv med hinanden som eneste sexpartnere (hvis de er som se fleste i hvert fald,) og så kunne man måske godt få brug for lidt inspiration i længden.

Om en kærlig familie er et smukt hjem

Dine venner/bekendte/familie skal til at indlede et liv sammen. En husholdning. En familie. Det er du uden tvivl klar over, men en god gave kunne være at gøre opmærksom på det. Hos romantiske-gaver.dk har vi en del boligartikler fra både figurer til sjove plakater, og jeg er sikker på, vi også har noget, der signalerer lige nøjagtigt det, du gerne vil sige. Bl.a. er vores stofplakat med påskriften: Family rules oplagt, men også vores pudebetræk med skrifterne mr og mrs giver god mening. Der er i det hele taget en masse gode bud på meningsfulde bryllupsgaver til hjemmet, det er bare at kigge forbi.

Det her er blot mine ideer, hos romantiske-gaver.dk går vi jo selvfølgelig lidt op i romantik og kærlighed, så vi har tænkt på alt, når det kommer til kærlighed. Vi har garanteret også gaven, der siger lige præcis det, du gerne vil have.

Hvad leder du efter?

Din kurv