Gaver med omtanke

Her er et par gode gaveideer, hvis du mangler gaver til hende!

Her er et par gode gaveideer, hvis du mangler gaver til hende!

 

Lige om lidt skal du overraske en kvinde, som du kender og højest sandsynlig holder af. Hvis du ikke har fundet gaven endnu, så skal jeg nok hjælpe dig på vej. Jeg pakker mange pakker ind til kvinder, som i nær fremtid skal forkæles. Jeg sender sågar ofte gaverne direkte hjem til dem, så et ekstra overraskelsesmoment. Derfor har jeg en god fornemmelse for, hvilke gaver kvinderne bliver beriget med fra min webshop.

Først og fremmest afhænger gaven af, hvilken type kvinde hun er og dernæst hvilken relation du har til hende. Er hun en type, som godt kan lide symbolske ting for eksempel en figur som udtrykker kærlighed, så kan du give hende den hvis hun er din veninde, mor, kæreste, men ikke hvis det er din kollega fra kontoret, som du ikke snakker så ofte med. Her kommer jeg med et par forslag ud fra type og relation:

Gaver til hende, som du har nær

Figurer med budskab:

1. Circle of love figurer, som hedder: Thank you from the heart, Passion & Grace, Cherished and loved. Alle figurene er i hvid porcelæn og har et smukt udtryk.
2. En Cats figur af navnet – Love. En sød porcelænskat, som udtrykker kærlighed.
3. Willow Tree figurer, som hedder: Abundance, Happiness, Lavender Grace, Love, Simple Joys, Soar, Thank you, Wisdom, With love. Figurene er udarbejdet i træ og har et meget stærkt udtryk pga linierne i træet.

Gavekurv:

Du kan give hende en fin lille gavekurv med velplejende og velduftende håndcreme og læbebalsam samt velsmagende chokolade, som er placeret sødt i en rødt metalhjerte med låg. Metalhjertet kan sagtens bruges til noget andet, når chokoladen er spist. Til gavekurven skal du skrive et sødt kort, hvor du fortæller, hvad hun betyder for dig.

Gaver til hende, som du gerne vil give en gave, men ikke har så tæt på

Disse gaver kunne for eksempel være til din nabo eller kollega.

1. Æske med velvære fra Badeanstalten
2. Happy Day Smart Box, hvor du giver en lille oplevelse til 2 personer
3. Lisbeth Dahl cupcake sæt i en genanvendelig dåse. Sammensæt den eventuelt med et karsesæt også fra Lisbeth Dahl.
4. En mini vase fra Anne Black

Jeg pakker gaven eller gaverne smukt ind og sender dem gerne afsted direkte til modtageren. Husk at jeg også gerne skriver på et kort og vedlægger det gaverne.

Hvad leder du efter?

Din kurv