Gaver med omtanke

Gaver med gravering

Gaver med gravering

De traditionelle gaver som tøj, køkkenredskaber eller pynte genstande, er flotte og lækre. Gaver med gravering er gaver, som er meget personlige og taler lige til hjertet. Du kan her læse om forskellige gaver med graveringer, og hvilke der passer perfekt til ham og hende!


Smukke gaver med gravering til hende

Spørgsmålet er nu, hvem hende er? Det kan være din kæreste, kone, mor, veninde, kollega! Uanset hvem hende er, så er der også en personlig gave med gravering til hende.

Din partner

Din partner er noget helt særligt og unikt, og derfor skal gaven ramme hende i hjertet. Du kender hende, som ingen anden og ved, hvad der gør hende blød i knæene.
Gaven skal være romantisk, symbolsk og personlig. Den skal også have det der touch af, at i har noget sammen, som andre ikke ved af. Dette kommer til udtryk i den personlig gravering.
Vi anbefaler en 24 karat guldrose i en specialdesignet æske med piano lakering, hvor der på æskens indvendige låg sættes en udfastet messingplade på med din særlige tekst.
Rosen symbolisere kærlighed, guldet viser evig kærlighed og din personlige tekst fortæller en særlig historie om jer to. Måske udtrykker du, at du elsker hende, måske har i en bestemt sang sammen, hvor det ene vers skal graveres eller måske siger i noget til hinanden hver dag, som kun jer to ved.

Kollegaen

Umiddelbart, er du ikke så tæt med din kollega, som du er med din partner eller veninde. Dog holder du stadig af hende, og det kan vises med en personlig gave, som ikke træder over privatsfæren.
En god gaveide til kollegaen er et taskespejl. Det er altid rart, at have sådan et i tasken, for at se om mascaraen er løbet eller du har læbestift på tænderne. Hvis dig og din kollega har noget sjovt sammen, for eksempel en oplevelse med læbestift på tænderne, så kan du få graveret følgende på spejlet "Så kan du altid se, om læbestiften sidder på tænderne".


Gaver med gravering til ham

Ligesom spørgsmålet "hvem er hende"? blev stillet i afsnittet Gaver til hende, så skal samme spørgsmål stilles her, "hvem er ham/han"? Er det til din far, bror, partner, ven eller kollega?
Igen afhænger gavevalget af, hvor meget du kender vedkommende, og hvilken relation i har!

Til far

Far er sød, dejlig og han kender dine udtryk og fornemmelser til sokkeholderne. Han har kendt dig fra dit første åndedrag, og ved, hvor svært det er at give slip på sin datter eller søn, som i hans øjne altid vil være hans små pus.
Far skal have en gave med personlighed, taknemmelighed og som er praktisk. Vi sender mange lommelærker med gravering afsted til fædre. Gaven er maskulin, og far kan altid have dem med i lommen, eller lade den pynte på hans bord. Han vil nemlig få lyst til, at have den stående fremme, da du har udtrykt din kærlighed og taknemmelig med en gravering. Du kan for eksempel få graveret følgende på lommelærken "Tak, fordi du er min far og tak fordi du passer på mig"

Ide til storebroderen

En gave til ens storebror skal give en oplevelse af kærlighed og humor. Du kender ham naturligvis bedst, og ved hvilken stil han har. En anderledes gaveide med personlighed og humor, er et spillekort i rustfrit stil med gravering. Er din storebror en dårlig taber eller en absolut vinder? Så kan den personlige gravering pege i en af de retninger! Et par eksempler kunne være "Husk, det gælder kun om at være med" eller "XXX, de blærerøv".

Vi ønsker dig god gavejagt. Du går i hvert ikke helt galt i byen, hvis du køber gaver med gravering!

Hvad leder du efter?

Din kurv