Din webshop til personlige gaver

Gaveideer til ham

Gaveideer til ham

Den tid på året igen, hvor du skal finde på gaveideer til ham? Har du også svært ved at finde ud af, hvad for eksempel din kæreste skal have? De personlige gaver er bedst, vil mange måske sige, men nogle gange sidder man altså bare fast, og er helt blank for ideer. Men så er det jo godt, at vi her har nogle forslag til, hvad man skal gøre – og måske stadig kan holde det lidt personligt. Det viser sig nemlig, siger sexolog Jacob Olrik ifølge Q.dk, at mænd kan deles ind i fire forskellige typer, og ved du, hvilken type din er, er det måske en hjælp, når du skal finde gaven over dem alle.

4 forskellige typer mænd

Løvemanden:

Han er mand med stort M, og er den typiske alfahan. Han elsker desuden en kvinde med gang i, som kan få ham til at grine. Et glimrende eksempel på en løvemand er George Clooney.

Gaveideer til ham, der er løvemand:
Med denne type mand, ville det måske være oplagt at købe noget traditionelt maskulint og pakke det ind på en sjov måde. Har I en intern joke, så inddrag gerne den.

Ørnemanden:

Denne type mand er utroligt romantisk. Han kan godt lide de traditionelle roller med manden, der lægger an på kvinden og trives generelt med en masse romantiske indslag. Et godt eksempel på en ørnemand er Brad Pitt.

Gaveideer til ham, der er ørnemand:
Da ørnemanden elsker romantik så meget, giver det rigtig god mening at overveje en særligt romantisk gave.

  • Er det tid til at udveksle nøgler, kahttp://blog.romantiske-gaver.dk/wp-admin/post.php?post=181&action=editn du putte din i en romantisk nøglering fra romantiske-gaver.dk og billeder af jer begge
  • Chokoladefondue-sæt fra romantiske-gaver.dk. Så kan I bruge resten af aftenen i dæmpet belysning, fordybet i hinanden, mens I spiser jordbær dyppet i chokolade.
  • Varme sten – hot stone massage fra romantiske-gaver.dk. Hvad er mere romantisk end en aften med blide kærtegn til rolig musik og i stearinlysets skær?

Orangutangmanden:

Han er social, udadvendt og meget charmerende. Han har typisk gang i en masse på én gang, og man keder sig aldrig i hans selskab. Han er en livsnyder, der elsker god mad, fester og sex. Tænk på Mick Jagger, hvis du vil vide, hvordan en orangutangmand typisk er.

Gaveideer til ham, der er orangutangmand:
Han er jo en livsnyder, der elsker god mad, fest og sex, så det bør man da helt sikkert overveje ved gavekøb:

  • Romantiske-gaver.dk fører en linje af kama sutra-sæt, der måske ville gøre dig til verdens bedste kæreste. En aften, dig og ham og noget spændende nyt i soveværelset? Det tror jeg nok, han ville elske.
  • Luksusspa for 2 fra romantiske-gaver.dk er helt sikkert noget for ham. Hvis man ikke nyder livet, mens man sidder i en spa med sin kæreste og sipper til champagne, så ved jeg ikke, hvornår man gør.
  • Et erotisk spil som Erotic4real fra romantiske-gaver.dk er også et godt bud på en god gave. Det lader jer udforske hinanden både fysisk og psykisk, og tilbyder en hyggelig, fræk aften. Du kan evt. stille stearinlys i soveværelset og spillet frem på sengen, iføre din kæreste blindfold og føre ham ind til, hvad der helt sikkert bliver en fantastisk oplevelse.

Skildpaddemanden:

Den stille og rolige, søde mand, som ikke oser af testosteron. Har du set Sex and the City, giver det måske mening, hvis jeg siger at Mirandas Steve er et glimrende eksempel på en skildpadde. Denne type mand trives desuden ved, at I har gensidigt brug for hinanden.

Gaveideer til ham, der er skildpaddemand:
Er du sammen med en skildpadde, er du måske sammen med den lidt nørdede fyr? Så ville han måske elske:

  • Noget så filmklassisk som et piratagtigt skilt med dødningehoved og krydslagte knogler under et træstykke, hvorpå der står ”keep out,” ”Danger” og ”No Entry”. Du kan evt. foreslå at hænge det på døren til hans computerværelse (eller andet rum, der primært bruges af ham.)
  • Eller hvad med noget så klassisk (og nørdet) som et ”Mickey Mouse”-ur fra romantiske-gaver.dk?
  • Går han meget op i sin hjemby, vil han garanteret synes en dialægt-plakat fra romantiske-gaver.dk, er sjov. Det er plakater i pæne, rolige farver med catchfrases fra flere større byer i Danmark.

Det her er naturligvis helt uvidenskabeligt, og kun forslag baseret på Jacob Olriks teori om forskellige typer mænd, men det giver da lidt at arbejde videre med.

Hvad leder du efter?

Din kurv