Din webshop til personlige gaver

Gaveideer til far – her er de

Gaveideer til far – her er de

Jeg ved ikke med dig, men min far har altid været nærmest umulig at købe gaver til, så jeg har altid manglet gaveideer til far. Han har aldrig rigtig manglet noget, har han sagt, og har jeg endelig fået ham til at nævne et gaveønske, har det været sokker. Hver gang. Det er altså trods alt begrænset hvor mange sokker, man kan forære den samme person, derfor har jeg lært at tænke lidt uden for kassen. I virkeligheden mangler min far jo en masse, han ved det bare ikke. Så jeg må bare være lidt ekstra opmærksom i løbet af året, så jeg er klar, når det er gavetid. Det betyder (og det her lyder måske lidt skørt for nogen) at jeg altid har en lille blok med mig, når vi er sammen. Så er jeg nemlig klar, hvis jeg opdager noget, han mangler, eller hvis han kommer til at nævne en ting, der kunne glæde ham. På den måde er det ikke helt håbløst omkring jul og fødselsdage længere.

Står du og skal købe en gave lige nu, kan du selvfølgelig ikke helt bruge min idé, men bare rolig, jeg har også en masse ideer, der hjælper dig lige nu og her.

Til den sjove far

Er din far som min, kan han godt lide en Gammel Dansk engang imellem. På romantiske-gaver.dk sælger vi et sjovt, lille fuglehus, hvori der kan bo en Gammel Dansk og to små glas. Din far får måske lidt et langt ansigt, når han åbner pakken, og tror han skal til at klatre i træer for at hænge huset op (så kan han måske lære at lave en ønskeseddel,) men det forandres sikkert til smil, når du beder ham åbne huset, og han ser den egentlige gave.

Måske er han mere til øl? Så er der også et svar til det. På romantiske-gaver.dk fører vi nemlig også ½ meter øl og en redningsplanke med små skarpe i.

Har han sit eget domæne i huset, er det måske også en idé med et ”piratskilt” med påskriften danger, keep out eller no entry. Det kan måske hænges på døren til værkstedet, garagen eller.. (Gys).. Wc’et?

Til den madglade far

Nu lever vi jo ikke i 1950’erne længere, og mændene har bevæget sig ud i køkkenet, og selvom nogle i den lidt ældre generation stadig kan have lidt svært ved at finde deres vej omkring et komfur, er der altså rigtig mange, der ikke bare kan finde deres vej, men elsker det. Det ved du jo nok godt, men nu sagde jeg det alligevel. Er din far én af dem, vil jeg helt sikkert anbefale et af vores kvalitets grillbestiksæt eller –knivsæt fra Gense Old Farmer og andre gode, velkendte mærker.

Han er måske mere glad for mad, der allerede er klar til indtagelse? Så overvej da noget af det store udvalg af kvalitetsslik, vi har. Om han er til bolcher, chokolade eller selv spejdersnus, så er der noget for ham her.

Til den fodboldglade far

Er din far én af de utallige mænd, der går frygteligt op i fodbold? Min egen tropper troligt op på det lokale stadion hver søndag, når holdet spiller, og alle kampe skal ses i TV – selv til større begivenheder i familien skal kampen helst køre i baggrunden. Til den fodboldglade far, ville jeg anskaffe Gavesættene fra Chelsea eller Manchester United (hvis et af dem da er hans hold,) som vi også fører ved romantiske-gaver.dk.

Til den ”kultiverede” far

Er din far af den mere ”kultiverede” type, vil han måske elske at kunne underskrive vigtige papirer med et ganske særligt pennesæt. Ved romantiske-gaver.dk fører vi et sæt med kuglepen, Roller Ball Pen, brevåbner og manchetknapper fra det velkendte mærke Paisley & Silk, som enhver (tror jeg) ville elske at bruge. Genstandene fremstår meget eksklusive og elegante, og leveres i en flot luksusgaveæske.

Det kan også være, han, som så mange andre mænd, har problemer med, hvor han skal gøre af sin tegnebog. Mænd går jo ikke så tit med taske, og kan derfor have problemer med, hvor de skal placere deres tegnebog. Den ender derfor tit i baglommen, og dens størrelse gør, at den kan være lidt udsat. Det problem løses nemt med vores kreditkortholder fra Zone. Hvad har man i virkeligheden brug for ud over et kreditkort? En kreditkortholder passer perfekt og diskret i de fleste lommer, og så frister den ikke sarte, langfingrede sjæle. Samtidig ser det bare lidt mere stilet ud, når man tager sit betalingskort op af sådan én, end af en gammel, rynket pung.

Jeg håber, jeg har fået skabt nogle tanker hos dig, og du nu er nærmere en gaveløsning til din far. Ved du stadig ikke, hvad du skal finde på, vil jeg opfordre dig til at kigge forbi romantiske-gaver.dk alligevel, hvor vi har et kæmpe udvalg af en bred vifte produkter, inddelt efter kategori, som hurtigt vil løse dit problem.

Hvad leder du efter?

Din kurv