Din webshop til personlige gaver

Gave til dagplejemor

Gave til dagplejemor

Smuk og uforglemmelig gave til dagplejemor

Det er noget helt særligt, at have fundet lige præcis den dagplejemor, som ens barn er glad for, og man som mor bliver set, hørt og forstået af hende. Sådan et særlig bånd er helt unik, og derfor skal der også en unik gave til.

Gaven med personlig gravering

En gave til dagplejemor bliver ikke mere unik og personlig, når den gives med gravering. Her får du nogle ideer:

En guldrose til dagplejeren, er et symbol på en evig blomsterhilsen og taknemmelighed for omsorgen. Smykkeskrinet er en flot gave, hvor hun kan putte små genstande eller smykker deri. Oven på skrinet, kan der for eksempel stå: Eva, den bedste dagplejemor! Et gravereret taskespejl er også en smuk gave, da den helt fantastiske dagplejemor altid kan kigge sig selv i spejlet, og tænke på, hvor god hun er. Der kan for eksempel graveres: Eva, du er en ener!

Gaven med betydning

En god gave til dagplejemor kan sagtens være speciel, selvom den ikke graveres.

  • En Willow tree figur. Følgende figurer passer godt til en dagplejemor: Angel's embrace, Bloom, For you, Forget me not, Thank you
  • En træ fugl - Spurven fra designer Lucie Kaas. Den er smuk, og pynter flot på hylden, hvor hun kan mindes tiden med dit barn.
  • Giv hende lidt pynt til tørklædet, tasken eller trøjen. En engle pin belagt med 24 karat guld, som har et budskab.

Gaverne er smukke, pynter og bringer minderne frem.

Den kreative gave

Her skal du og dit barn selv i gang med kreationerne. I kan tegne eller male et billede på et lærred, finde et godt billede af dagplejeren og dit barn og putte det i en smuk ramme. I kan også male med porcelænsmaling på et krus eller en tallerken.

Vi ønsker rigtig god fornøjelse med kreationerne, og har du spørgsmål omkring nogle af vores gaveideer, så ring endelig til os!

Hvad leder du efter?

Din kurv