Din webshop til personlige gaver

Firmajulegaver til hele staben

Firmajulegaver til hele staben
Det er dejligt at blive belønnet eller set på sit arbejde. Særligt af chefen, for det giver den der ekstra følelse af værdsættelse! Firmajulegaver er et af kunstens belønninger. Ved juletid, så forkæles medarbejderne med julegaver. Her finder du nogle gode firmagaver, som sætter prikken over i'et! Ikke nok med, at gaverne er smukke, de er også personlige!

Firmajulegaver på 2 måder

Nu skal du vælge om du vil give personlige julegaver med den samme graveringstekst til alle medarbejdere, eller du vil sætte et særligt præg på hver enkel gave.
Er i en stor virksomhed, så kan det være svært, at personliggøre specifikt til alle. Hvis i er en lille arbejdsflok, så kender i hinanden godt og dermed er det nærmere, at få gaven personliggjort.


Gaver til den store virksomhed

Først skal du vælge en gave, som er neutral og kan passe til alle medarbejdere. Det kan være en kuglepen, en spillekort oplukker eller måske en nøgleringsoplukker? Uanset hvilken gave du vælger, så bliver den graveret med den tekst, som du synes passer bedst.

Forslag til tekst:
  • Tak for din indsats i 2018
  • År 2018 havde ikke været det samme uden dig
  • Tak for i år. Ses i år 2019!
Alle medarbejdere i stablen vil blive overrasket og rigtig glad for, at få en personlig gave i en gaveæske. Ja, tænk at chefen havde fundet på det!


Gaver til den lille arbejdsflok

Er i en lille flok medarbejdere på arbejdspladsen, så er jeres kendskab til hinanden sikkert stort. I kender hinandens humor, temperament og personlighed. Sammen har i måske oplevet hinanden mega fulde til julefrokosten eller set sidemanden gledet i en bananskrald på firmaudflugten.
Som arbejdspladsens gaveindkøber har du nu muligheden for, at give kollegaerne en personlig gave med inskription. Hvis du ved, at Grete altid går med læbestift, så kan du give hende et taskespejl, eller Peter er vild med whisky på sin fisketur, så kan han få en lommelærke. Naturligvis med personlig indgravering.

Forslag til indgraveringer:
  • Grete, tak for i år. Du er en ener!
  • Tak for din store indsats! God fisketur, Peter!
  • Til verdens bedste kontorchef. HELLE PETERSEN
De personlige firmajulegaver, er de kærligste og sødeste, fordi der virkelig er tænkt på hver enkel kollega!

Giv os et kald eller send os en mail med medarbejdernes firmajulegaver og graveringstekst, så sørger vi for personlighed i gaveæske!

Hvad leder du efter?

Din kurv