Hvilke gaveideer egner sig til brudeparret – Find gode bryllupsgaver her!

Hvilke gaveideer egner sig til brudeparret – Find gode bryllupsgaver her!

Lige rundt om hjørnet skal din veninde, bror, søster, mor, ven eller kollega giftes og du er inviteret med til det helt store festivitas. Du mangler bare en bryllupsgave til det smukke brudepar. Ja, hvad skal du give dem?

Når du skal købe en bryllupsgave til det kære brudepar er det vigtig, at du lige sætter dig ned i 10 min. og tænker på parret, deres interesser og stil samt boligindretning. Er de typerne, hvor det materielle og de rigtige mærker og trends betyder alt, skal du sætte din lid til det. Det kan også være at de går mere op i aktiviteter og oplevelser sammen, så skal du tænke gaver i den retning. De kan også være brudeparret som går mere op i, at få gaver, hvor der er tænkt på kærlighedsudtrykket og mere symbolet på deres evige kærlighed, ja så er det der du skal finde en gaveide.

 

Jeg vil give dig nogle forslag til bryllupsgaver, som du kan forkæle brudeparret med. Jeg ekspederer hver dag gaver, som jeg pakker smukt ind og sender afsted med kærlighed. Det jeg sælger allermest af på romantiske-gaver.dk er bryllupsgaver, og derfor ved jeg hvad der vil gøre et brudepar glad.

Kærlighedsfigurer

Det der sælger allermest i shoppen og som passer perfekt til bryllupsgaver, er vores kærlighedsfigurer, som symboliserer lykke og evig kærlighed. Vi har en række forskellige porcelænsfigurer fra Circle of love. Heriblandt “I do”, som har 2 funktioner. Den kan gives som en smuk figur til reolen, men kan også sættes på toppen af bryllupskagen. “Love of my life” er den figur vi sælger allerflest af til bryllup. Den udstråler det ideelle romantiske udtryk, hvor mand og kvinde holder om hinanden. Bag dem er et stort hjerte, som jo er symbol på kærlighed.

Vi sælger også de populære Willow Tree figurer, som er håndlavet og udarbejdet i træ, men produceret i polystone. Her er der 2 klassiske figurer, som vores kunder giver til bryllup og det er “Around you” og “Anniversary”. Det der er kendetegnet ved disse figurer er at de har et meget tydeligt udtryk af lidenskab og personlighed og ikke mindst kærlighed. Vi sælger også Arora Design figurer, hvor figuren “Anniversary” passer perfekt som en bryllupsgave. Figuren er også fremstillet i polystone og har meget kraftige farver og fine detaljer.

Oplevelsesgaver

Udover figurer sælger vi også smartboxe, hvor du giver en kærlig oplevelse til brudeparret. Vi har boxe i forskellige prisklasser, som er ideel som bryllupsgave. Den mest solgte til bryllup er “Luksus spa for 2″ og dernæst “Dig og mig”. Her kan du enten forkæle parret med en afslappende spa dag eller en sjov og romantisk oplevelse som for eksempel vinsmagning, salsa og flødebollekursus.

Keramik og gavekurv

Er brudeparret mere til design og eksklusive mærker, kan jeg anbefale vores sushisæt eller høje vaser i keramik fra Anne Black.
I shoppen sælger vi mange små kvalitetsting, som kunderne beder mig om at sammensætte i en kurv til netop bryllup. Den sidste kunde bestilte en kurv med 2 designer ænder (en mandlige og en kvindelige udgave), et duftende massagelys, saltskrub i glaskrukke med lavendel og pebermynte fra badeanstalten, et sæbestykke på 150 gr med lavendel og pebermynte samt en natursvamp fra badeanstalten. Som prikken over i’et bestilte hun rosenblade, som kunne strøs over sengen eller i badekarret.

Når en kunde bestiller en kurv putter jeg altid en lille ekstra overraskelse i, som afhænger af kurvens indhold og som jeg selvfølgelig ikke vil afsløre, hvad er. Derudover pakker jeg den smukt ind og gør mig umage med detaljerne. Jeg vedlægger også gerne et kort og skriver det du ønsker i det, så du helt selv slipper for at tænke mere over bryllupsgaven.